Inspiratie – Caravanity

Wat is coddiwomple – even voorstellen
April 15, 2017
Onze ideale camper
May 20, 2017

Inspiratie – Caravanity

Elk avontuur begint met dromen.  Met (in mijn geval) uren pinterest afstruinen, blogs lezen en inspiratie opdoen. Zo ook onze gigantische droom om met een camper voor onbeperkte tijd door Europa te reizen. En in die inspiratietocht op het world wide web kwam ik Caravanity tegen. Kamperen met een happy campers lifestyle en oeh wat word ik daar blij van. Lees je mee? 

Caravanity
Caravanity is het platform voor de liefhebber van kamperen, in een caravan welteverstaan. Ik kende het merk al van het boek dat zij maakten over totaal tof gepimpte caravans, een inspiratiebron voor ons toekomstige huisje. En het toeval wilde Jurgen hun kampeer-kookboek cadeau kreeg van vrienden. Mijn aandacht werd nog meer getrokken en zo ontdekte ik ook hun toffe Caravanity blog en bijbehorende Caravanity webshop met gave kampeerartikelen en outdoor musthaves. Zodoende is Caravanity nu  een grote inspiratiebron geworden voor onze reis. Voor de nieuwe lifestyle van het kamperen die we ons eigen moeten maken. En terwijl ik deze blog schrijf ontdek ik ook de lijst met campings die Caravanity waardig zijn, oftewel campings met iets bijzonders, leuke styling en anders zijn dan anders.

Pimp my camper
Zoals het er nu naar uit ziet gaan wij een oude camper kopen en deze eigenhandig opknappen en restylen. Een project waar ik enorm naar uit kijk, maar ook iets waar we nog geen ervaring mee hebben. En ik mag dan creatief zijn, handig ben ik niet echt. Jurgen gelukkig wel. Op het Do it yourself gedeelte van Caravanity staan tal van dit soort gave projecten, voorbeelden en bieden ze tips & trics aan doe DIY’er die zelf aan de slag gaat met zijn of haar camper of caravan. Laminaat leggen, een stapelbed bouwen, je vindt het er allemaal en oh wat word ik blij van al die vrolijke oude caravans die nu als mooie huisjes de weg op gaan. Zo zie ik dat ook voor me.

Deze foto komt van de website van Caravanity.

Het platform voor de kampeergek
Van camper uitzet, tot eenvoudige recepten voor op de bbq of skottelbraai en van ‘hoe leg je je kind te slapen in een camper’ tot binnenkijken bij de mooiste huisjes op wielen. Ik kijk mijn ogen uit en wordt met elke blog die ik lees enthousiaster (en wijzer) over de grote verandering die ons te wachten staat.

Zelf ook kampeerfan, buitenmens, hobbykok en enthousiasteling voor het buitenleven? Dan wordt jij vast ook blij van de blog en webshop van Caravanity. 

 

Let’s Coddiwomple with us!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Read previous post:
Wat is coddiwomple – even voorstellen

Dag lieve allemaal, Jeetje wat kregen we veel reacties op de aankondiging van Coddiwomple Family. Maar laat ik ons even...

Close