WIJ ZIJN
CODDIWOMPLE FAMILY


If we were ment to stay in one place, we would have roots instead of feet.....

In het kort


Na drie jaar op Ibiza, waar Lola geboren werd, zijn we nu opzoek naar een nieuwe plek om te wonen. In een oude camper door Europa, voor onbepaalde tijd.

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op de website van Coddiwomple Family. Wij zijn een familie van drie, Jussi ('86), Jurgen ('81) en onze dochter Lola (eind 2015). Wij reizen met ons gezin in een camper door Europa. Voor nog onbepaalde tijd en met een nog onbekende bestemming. Als stel hadden wij al jaren de droom te reizen en andere plekken te zien. Zo kwam het dat wij na onze huwelijksreis spontaan en op de tweede dag besloten te emigreren naar Ibiza. Op het magische witte eiland leefden we een sprookje, wonend op het platteland tussen de fruitbomen en omgeven door stilte zijn we een Bed & Breakfast op Ibiza gestart. Eind 2015 werden wij daarnaast trotste ouders van een klein eigenzinnig meisje met de Spaanse naam Lola Maria. Ik blogde over onze emigratie en de reis van het ouderschap op www.jussimegens.nl. 

Toch begon het na drie jaar op Ibiza te kriebelen, we wilden meer van de wereld zien, meer van bijvoorbeeld het land waarin we nu woonden. En dus besloten we de grote sprong te wagen. Weer huis en haard achter te laten, ons te ontdoen van de meeste van onze bezittingen en er op uit te gaan. Leven in een camper, Europa ontdekken en de vrijheid tegemoet zolang onze dochter nog niet leerplichtig is. Fulltime op reis..

Always look on the bright side

Wij zijn een spontaan stel en staan positief in het leven, hebben in ons huwelijk en de 10 jaar dat we samen zijn al meerdere enorme bergen overwonnen. We geloven dat je moet doen waar je echt gelukkig van wordt. Want hoe cliche ook, het kan zo voorbij zijn en dat beseffen wij ons maar al te goed. Met ons levensverhaal zijn wij een inspiratiebron geworden voor velen en we bewijzen daarmee dat als je echt iets wil, het mogelijk is. Ik (Jussi), ben al jaren journalist en blogger. Heel actief op social media en groot fan van het geschreven woord. Niet meer dan logisch dat we deze reis willen vastleggen.

We nemen je mee in ons avontuur, in de zoektocht naar een camper, in het opgeven van alles dat ons vertrouwd is geworden en in de gewenning aan minder spullen, minder ruimte en meer samen! We hopen je te inspireren alles uit het leven te halen, dromen na te jagen en te doen wat je gelukkig maakt. eu.

Wil je met ons samenwerken? Dat vinden wij waarschijnlijk heel erg leuk. Lees hier meer daarover!

Let's Coddiwomple with us!