Samenwerken

Samenwerken met Jussi, het gezicht achter Coddiwomplefamily.nl

Journalist

Met ruim tien jaar ervaring in de media heb ik kennis van zowel online, print als social media. Mijn creatieve geest, mijn oog voor detail & schoonheid en scherpe pen creëert in een handomdraai het perfecte plaatje. Met mijn opleidingen grafische vormgeving, fotografie en redactie& mediaproductie omvat ik het complete pakket om media te creëren dat past bij elk medium, voor elke doelgroep. In de jaren erna heb ik mij ontwikkeld als journalist en blogger en heb ik als freelancer voor diverse organisaties gewerkt. Van webredactie, tot editing, van grafische vormgeving tot social media. Wil je meer weten over mij, mijn persoonlijke blog bekijken of mijn portfolio inzien? Ga naar www.jussimegens.nl.

Reiziger

Al zolang ik me kan herinneren ben ik de fladderaar in ons gezin, degene die altijd haar eigen weg kiest en keuzes maakt vanuit gevoel in plaats van met gezond verstand. Niet altijd de slimste keuzes, wel altijd de spannendste en genomen vanuit het hart. Het alternatieve leven werd me met de paplepel ingegoten, niet spullen maar herinneringen als belangrijkste bezittingen. Zo woonden mijn ouders in een zelfvoorzienende comune in Frankrijk en maakten zij verre reizen met ons naar o.a. Afrika. Doen waar je gelukkig van wordt, en als je echt iets wil dan kan het, was het motto dat ik hoorde in mijn jeugd.
Zo emigreerde ik op 28 jarige leeftijd spontaan naar Ibiza met mijn kersverse man Jurgen, nadat wij er slechts 1 keer eerder waren geweest. Het reisvirus had ons te pakken gekregen tijdens een reis door Zuidoost-Azië.Het geluk achterna, doen wat goed voelt. Nu ook als jong gezin, de wereld in. Onze dochter laten kennis maken met de vrijheid die verbonden is aan reizen en het ontdekken van andere landen, talen, culturen en smaken.

Wil je met ons samenwerken?

Dat kan! Ben je onder de indruk van ons verhaal? Wil jij net als wij mensen inspireren om te doen waar ze gelukkig van worden en alles uit het leven te halen? We werken graag samen met inspirerende bedrijven en merken. Stuur ons op pad en we schrijven erover. Wil je een eerlijke, maar goede review van jouw camping, hotel of B&B? Of ben je opzoek naar goede content voor jouw website of product? Ik creëer en ontwerp met gedrevenheid en passie websites, tekst, fotografie, social media en vormgeving.
Wil je een visueel prikkelend verhaal, het perfecte plaatje voor je campagne, je bereik vergroten met social media, een wekelijkste coulumn of blog voor je medium of schiet je gelijk iets anders te binnen? Neem contact op via het contactformulier of mail naar jussi@coddiwomplefamily.nl.